DJ Mišo Kovač, iliti MC Najmanji Pišo, iliti MC Najmanji Mišo, iliti Kunja za nas ostale, je pustio najbolji DJ set ove sezone koji je završio s Mišom Kovačem, Vucom i Radioheadom. Za vrijeme Mišine "Ako Me Ostaviš" svi su s rukama u zraku. Pjesma završi, a Kunja ostavi još minutu tišine da ama baš svi ljudi u klubu uzdignutih ruku nastave s pjevanjem refrena. Predložio sam mu da ozbiljno razmisli o profesionalnoj DJ karijeri. Jedini problem jest u tome ša mu je set prije koncerta bio govno (i to znam mada ga nisam ni slušo), a nakon koncerta kad se napio ko debil, onda je počelo šišanje za DJ pultom. Znači, da bi Kunja bio dobar DJ, on uvijek mora biti pijan, a uvijek i jest.
minuta tišine je bila jer sam ja tu minutu bio doli zagrljen s gigijem i ostalima i pjevao, i tukao ljute na nkusha, nisam bio gore, pa dok sam se popea sjeban je valjda bila ta minuta..
@sinom -ne sjecam se da si mi ista predlagao(ali,da,bio sam sjeban)
-to da je set prije bia govno nemos rec jer nisi uopce bia doli kretenu dok sam vrtia
a sada bih zamolio ljude koji su bili na certu da mi pomognu da se prisjetim playliste jer se djelova ne sjecam a jako me zanima.
hvala